„Apetyt przychodzi w miarę jedzenia”
François Rabelais
Restauracja Imperiall zlokalizowana na poziomie „0” budynku hotelowego serwuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego dla wszystkich Gości Imperiall Resort & MediSpa w Sianożętach. Asortyment na bufetach jest bardzo urozmaicony, a dania przygotowywane są wyłącznie z lokalnych i świeżych produktów z okolic Sianożęt i Ustronia Morskiego, które są specjalnie selekcjonowane przez naszego Szefa Kuchni, co daje gwarancję jakości i smaku.
Życzymy smacznego,
Zespół Imperiall Restaurant
CATERING:
Ceny poszczególnych posiłków serwowanych na Restauracji dostępne są w tabeli poniżej.
Śniadania i Obiadokolacje serwowane są przez Obsługę na Restauracji formie bufetu szwedzkiego.
Rodzaj/Cena | Osoba Dorosła | Dziecko 3-12 lat |
Śniadanie | 40 zł | 30 zł |
Lunch Box (na wynos) zupka + owoc | 15 zł | 15 zł |
Obiadokolacja | 60 zł | 45 zł |
– śniadanie/obiadokolacja: herbata, kawa, soki, woda
BEZPIECZNA GASTRONOMIA
–Posiłki serwowane przez Obsługę na Restauracji w formie wyboru dań z wystawionego Menu. Forma serwowania posiłków obowiązuje do odwołania.
-Przed wejściem na Restaurację obowiązkowy pomiaru temperatury (bezdotykowym termometrem).
-Godziny serwowania posiłków będą dostosowane do ilości osób mogących jednocześnie przebywać w Restauracji.
Godziny wejść na Restaurację zgodne godzinami przypisanymi przez Recepcję.
-Posiłki pakietowe (śniadania, obiadokolacje) serwowane są przez Obsługę Restauracji w formie wyboru dań bufetu szwedzkiego z wystawionego Menu. Forma serwowania posiłków obowiązuje do odwołania. Opcjonalny Lunch Box dla Dzieci 3-12 lat (zupka + owoc) wydawany jest codziennie w godzinach 13:00-13:30 przy wejściu na Restaurację. Odbiór Lunch Boxów dla dzieci w wieku (3-12 lat) tylko przez osoby dorosłe. Nieodebrany Lunch Box danego dnia przepada.
-Ograniczyliśmy ilość osób mogących jednocześnie przebywać w Restauracji.
-Wyznaczone bezpieczne strefy na zewnątrz dla Gości oczekujących na wejście na Restaurację.
-Obowiązkowa dezynfekcja rąk przez Gości przy wejściu na Restaurację.
–Prosimy o zachowanie dystansu 2 metrów, oraz noszenie osłony ust i nosa do czasu zajęcia stolika.
-Prosimy o zajmowanie stolików zgodnie z ilością osób w zakwaterowaniu; 2 osoby = stolik 2 osobowy, 4 osoby = stolik 4 osobowy.
-Przy jednym stoliku mogą przebywać jedynie osoby wspólnie zakwaterowane.
-Wprowadziliśmy rekomendowane bezpieczne odległości między stolikami / krzesłami.
-Każdorazowo dezynfekujemy stoły, krzesła, elementy dotykowe, tace, itd.
-Restauracja jest codziennie dezynfekowana przy pomocą zamgławiacza ULV.
-Obsługa kelnerska pracuje w maseczkach oraz rękawiczkach.
-Wszystkie posiłki przygotowywane są zgodnie z zasadami Sanepidu. Personel kuchni pracuje w rękawiczkach i maseczkach / przyłbicach.
-Zwiększyliśmy fizyczne odległości między pracownikami.